Dj KISSS првата меѓународна донаторка на Куд Нефретити

30/01/2010

Dj KISSS  од Холандија поточно градот Ден Хааг,  беше  првата меѓународна донаторка  за да помогне и да се активира повторно културното уметничко друштво на Египќаните во Охрид . На 20-ти март 2009,  се собраа средства за  активирање на Куд Нефретити.

Коментарите се затворени.

%d bloggers like this: